♥ (^_^) ♥ ::Selamat datang ke Blog Cik NurSha's Story:: ♥ (^_^) ♥

Saturday, 17 December 2011

"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II "

assalamualikum guys~
punya laa da lama tak menyinggah blog ni~
akhirnya ke sini juga~
mana taknya~
if nak singgah sini pun kene ada idea kreatif~
baru la boleh corat-coret kat sini~
entry kali ni sangat laa janggal untuk aku~
mana tak nye~
tak pernah join contest~
tiba2 join~ apa kes~??? O.o
hahaha....

so, for all my friends, jom join contest ni~
mana tau kot2 ada rezeki bole menang~
insyaallah...

Senyuman Mahal ^_^

ok...and my picture with SENYUMAN MAHAL~
jeng...jeng...jeng...~
hahahahaha ^_<


1) Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman anda ini adalah senyuman mahal?

Antara sebabnya nak tahu kenapa~???
Sememangnya senyuman itu lahirnya dari hati yang suci dan ikhlas ingin memberikan senyuman,
justeru itu, senyumlah....kerana senyuman itu satu sedekah....
memandangkan saya suka senyum, so, saya rasa senyuman saya mahal....
kerana setiap kali saya senyum, saya akan sedekahkan senyuman saya pada orang sekeliling saya..
kalau senyuman saya MURAH....saya tak kan senyum, cause nanti saya dah tidak ada apa2-
erti kata lain SENYUMAN MISKIN~ hahaha... :)

2) Kenapa anda berminat untuk join contest ini?

Saya berminat untuk join contest ini kerana kebetulan terlihat di Facebook Hafiz Zainal mengenai contest ini...
dan secara kebetulan juga saya memang suka senyum...so tak salah kan untuk saya join contest sebegini untuk kali pertama ini....  :)

3) Apa first impression korang terhadap orang yang pakai braces?

Orang yang pakai braces ni sangat cool~
tambah2 kalau pakai yang warna- warni...
hahaha....dulu teringin nak pakai...tapi mahal laa~
kalau pakai confirm gigi aku lawa..and bertamabh MAHAL SENYUMAN aku....hahaha....  :)

For my gorgeous friends : Eija Maknae Jr. ,  Aimi Shokeri ,  Nur Nazeera

                http://www.youtube.com/yohafiz92
                http://www.facebook.com/hafizzainalI
                http://twitter.com/hafizza1nal
                http://www.facebook.com/hafizzainal92

p/s : sehabis baik aku buat benda ni...
       at last siap jugak....hahaha :)
       SENYUM ITU SEDEKAH~ ^_^

Thursday, 13 October 2011

Penderitaan di dalam Keramaian...

Assalamualaikum readers...
today something bad happen to me~
semalam masa jawab kuiz pale da start sakit...
tak tahan sangat....
rasa macam nak pecahkan kepala ni and buang SERABUT tu...
tapi aku sabar lagi and pretend seolah-olah tak ada berlaku apa2
try senyum pada semua orang walaupun diri ini sakit...
bila habis class...hujan pulak melanda diri ini...
lagi bertambah sakit kepala ku...
tapi apa akan daya ku, walaupun ingin rebah, tapi
aku kuatkan semangat untuk redah hujan tersebut
bila pulang dari class...kesakitan ku tidak dapat ditanggung lagi...
rasa sakit makin menjadi2...
aku rebahkan diri yang tidak terdaya ini ke sofa...
walaupun berat untuk lelapkan mata...
tapi bagi hilangkan kesakitan, aku cuba untuk pejamkannya...
Ya Allah... sesungguhnya masa itu memang tiada daya ku untuk bertahan...
seolah2 separuh nyawa ku pergi meninggalkan aku...
aku hanya insan yang kerdil di atas muka bumi ini...
lemah tiada bahu di sisi untuk dipinjamkan...
hadirnya KAWAN untuk seketika...
hanya SAHABAT yang ku tunggu...
namun apa akan daya diri ini, SAHABAT jauh dari diri ku..
akan tetapi, mungkin mereka dapat merasa penderitaan yang aku alami..
lantas aku terima MESSAGE mereka sewaktu lelah ku terlantar di katil...
walaupun berada di bilik seorang diri...
namun mata ini tidak dapat dipejam walaupun bilik gelap tanpa cahaya..
hati kosong...badan lemah...kepala yang tidak dapat berfungsi buat seketika...
sewaktu terlantar di katil dalam usaha untuk cuba melenyapkan penderitaan yang ku alami..
tiba2 akan rasa sesuatu yang cuba menarik urat mataku...
kepala ku seolah2 hendak pecah...perut ku ingin meluahkan isinya...
tanpa tiada terdaya dalam diri ini...
aku berlari menuju ke bilik air dan meluahkan ke semuanya...
rasa sakit makin menjadi2 bila malam mula menjelma...
aku berterima kasih pada KAWAN ku yang sudi jaga diri ini tika sakit ku..
aku tahu yang diri ku ini hanya beban pada kalian...
namun, maaf kan aku wahai kawanku...sakit ini tiada aku pinta...
aku redha akan kehendak-NYA...
 ***
keesokan harinya, aku tidak dapat pergi ke kelas pada sesi pagi..
kerana sakit masih lagi ada di kepala ini...
bila pergi ke kelas sesi petang...aku cuba beri tumpuan...
namun air jernih di mata ini mengalir ke pipi...
lantas aku mengelapnya sejurus pensyarahku melihat ku...
selepas sesi tamat..aku berasa ingin meluahkan perasaan ini pada alam yang indah ini..
sejurus menapak keluar...hadirnya KAWAN yang risau akan kondisi diri ku
yang memandangkan tidak stabil lagi...
aku tidak pinta akan jadi semua ini..
wahai KAWAN ku, kenapa kalian bersusah dan risau akan diri ini yang bukan sesiapa..
aku tidak pinta kalian untuk buat semua itu...
bagi ku, perbuatan yang kalian buat tadi akan mendatangkan kesan negative pada diriku..
mungkin bagi kalian, kalian ikhlas ingin membantu...
tetapi bagi ku, aku tidak suka mendengar mulut yang BERKATA-KATA akan keburukan ini...
terima kasih kalian (yang tidak perlu ku ucapkan di sini)...
cukup lah persahabatan kita hanya KAWAN...
kerana aku tidak perlukan engkau sebagai SAHABAT ku...
kerana seorang SAHABAT hanya akan hadir ketika susah ku...
mungkin selepas ini ada yang akan terasa akan kata2 ku...
namun, maaf kan ku wahai KAWAN ku...
aku masih tidak dapat terima engkau sebagai SAHABAT ku...
kerana hadir mu ketika senang ku...
dan lenyap dari penglihatan ketika susah ku...
jika aku ada JAM WAKTU...
aku berasa seolah2 ingin percepatkan waktu yang ada..
agar aku tidak bersama orang yang (tidak perlu ku ucap)...
berpura baik di depan ku...akan tetapi sebenarnya kalian MUAK akan diri ku...
TERIMA KASIH...
kata agung yang ingin ku ucap dari bibir yang kering, perut yang kosong, dan kepala yang sakit...
wahai SAHABAT ku, sekiranya engkau teringat akan diri ku...
aku tidak minta lebih...tetapi cukuplah sekadar mendoakan aku..
itu sudah memadai bagi ku.....~

***
Ya Allah...hadirkan lah aku teman yang sejati...
yang hadirnya tidak memeritkan hati...
namun memberikan kesenagan di sisi...
amin~

Sunday, 18 September 2011

A Long Journey to reach KL~

Assalamualaikum readers...~ ^_^
hari ni cik Nur Sha's story nak kongsi cerita sikit...
 ***
bertarikhkan 15hb Sept 2011
adalah 2 orang budak ni nak balik KL khabarnya...
punyalah semangat nak balik cause hari Jumaat cuti (Hari Malaysia)...
so, kalau balik awal ( Khamis)
boleh lepak puas2 kat rumah...
(kononnye laa) =.='
pada hari Rabu tu, dua orang rakan ni pun
pergi laaa ke kaunter tiket untuk beli tiket bus balik ke KL...
tiba...tiba...~ ~ ~

"akak...tiket balik ke KL untuk dua orang petang sok ada???"
" maaf ye dik, tiket smua dah habis....~ tinggal tiket pukul 4.15 ptg je~"
aku pun memandang rakan ku (Haz bukan nama sebenar)
"camne ni~ tiket dah habis...takkan nak amik kul 4.15....bas dari UiTM pun kul 4.15,
tak sempat ni....~"
so, kitorang pun mengelak untuk ambil tiket bas pukul 4.15ptg cause tak nak amik risiko...

****
(keesokan harinye )
-kelas terakhir-
dismiss awal pulak -.-'
hmmm....sabar je laa...
da la keluar pukul 3.30ptg, kalau amik tiket pukul 4.15 tadi, sempat sangat...
nak wat macam mana~
dah takdir tak dapat balik awal~
***
(amik risiko beli tiket kat Medan Gopeng)

punya laa lama tunggu bas kat Seri Iskandar...
dari pukul  3.30ptg, at last dapat bas dah pukul 5 ptg...
sabar lagi~  -.-'
***

(setibanya di Medan Kit)

pergi ke kaunter, dari satu kaunter ke satu kaunter...
( bertanyakan bus ke Medan Gopeng )

at last dapat gak~
cepat gak laa...kitorang tak payah nak tunggu lama~
time tanye2 tu, tiba2 bas datang ^_______^

****
samapai kat Medan Gopeng dah nak pukul 6.30ptg..
punya laa sesak kat sana~
lagi sekali bertanyakan dari kaunter ke kaunter~
"akak, tiket balik ke KL ada~???"
"dah habis dik, hari ni punya tiket ke semua destinasi, semua habis~"

*_________* -surprise-

-BERSABAR LAGI-    ^_____^

nak wat macam mana....tak beli tiket awal~
plus budak diploma cuti study week...
of course laa habis an...hmmm~

bila tengok jam...dah pukul 7++
nak balik ke UiTM dah tak sempat...
cause last bus ke UiTM pukul 7.00mlm

****
-ambil risiko lagi-
beli tiket bus untuk balik esok ke KL..
at last dapat gak....

(balik pukul 7.30pg sok)

-masa di station bus-
aku call member aku ( Mira bukan nama sebenar )
Haz call member dia ( Shai bukan nama sebenar )

aku call member aku tak dapat...
at last Haz (bukan nama sebenar) dapat contact member dia...
and member dia setuju nak tumpang kan kitorang
semalaman kat rumah dia...
thanks Shai ( bukan nama sebenar ) ~ ^_^

*****
bila dah tiba kat rumah dia ( Shai bukan nama sebenar )
nasib baik semua housemate dia okay + sporting gak laa...
malam tu kitorang pergi makan...
( al-maklum laa...seharian tak makan..just breakfast je)
lepas makan, balik + tengok movie (ala- ala wayang)
then tido~~~~ zzzzzzzz~

****
(keesokan harinya)
bangun awal pagi ( macam nak pergi kuliah)
cause bus awal pukul 7.30pg...
-semangat nak balik kan~ - *___*
before naik bas, beli McD breakfast,
(kononnye nak makan dalam bus)
at last naik bus, cucuk telinga (dengar MP3)
then tidur~~
Zzzzzzzzzzzzz~~~

*****

-sedar2 dah kat Rawang-
wah, cepat nye bus ni bawak...
2jam je da sampai KL...
*______* -happy-

****
sampai je KL sentral,
aku and Haz (bukan nama sebenar amik train masing2)
aku ke Pelabuhan Klang, dia ke Seremban~
nampak tak beg dia~???

masa nak tunggu train, aku call akak aku...
at last dia suruh aku amik cab masa sampai rumah dia nanti
then, terus pergi Sunway Pyramid
aku pun bergegas la ke sana (tak jejak kan kaki ke rumah lagi) -.-'

****
setibanya di sana...
dengan muka letih lesu~ ^~^

muka baru sampai Sunway dari Perak~
sampai je terus nampak anak buah aku main Kincir

lepak plus jalan2
( al-kisahnya nak temankan akak aku beli Samsung Tablet 10.1)
bila dah dapat~

weeee~~ *_______*
kebetulan ada event kat sana~

lepas makan McD, minum Starbucks (yummy)
shoping sikit, then balik rumah....
sampai rumah pukul 3.30ptg....
(seharian aku dalam perjalanan)

****

malam tu pulak...anak buah aku ada jamuan raya kat taska dia...
aku pun terhegeh2 nak follow, cause nanti bosan duk rumah


best la jugak~ ^_^

balik rumah dah pukul 10++
letih...online kejap...
then tido pukul 12....
Zzzzzzzzz~

walaupun cuti kejap...
tapi aku puas berjalan...
and semalam aku pergi beraya rumah akak and abg aku....
balik pun pengsan lagi....
seronok dapat jumpa Family + anak buah...



akhir kata...
salam...bubui...and peace yaww~!!!! ^0^

Tuesday, 30 August 2011

Hari Raya yang tak berapa nak raya...~

Assalamualaikum....
annyeonghaseyo...NurSha imnida... ^_^
aigoo~ *________*
SELAMAT HARI RAYA guys...
RAYA???? O.o
korang rasa RAYA this year macam mana???
cuba komen sikit....~
aku tak tau la kenapa...
this year punya RAYA tersangat laa BOSAN...
BOSAN bukan sebab apa...
takde feel nak RAYA....
hmmm....before this...
kalau RAYA, family kitorang la yang paling GEMPAK...
semua kalau kuar rumah tak kata macam satu bas plak...
pastu...semua sedondon...jalan ramai2...
this year...adess...matinya aku T_T
kill me~ kill me~
hahaha ^_^
takpe2....aku tunggu semua akak and abang aku balik...
tengok la aku balas dendam nanti raya ketiga...
wakakaak :DDDD
jyeahh~!!!! mesti gempak plus happening punya *__*
haha...~
nape x upload pic post kali ni????
harap maaf,,,memandangkan mood untuk raya takde...
so, no pic are taken....~~~~
kkkkkk~~~~ XD
hmmmm.....btw, thanks guys for those who are always follow me and keep sayin'
"cik nursha story bl mau update blog"
dengan selamba je aku kata...
malas plus takde idea...
wakaka...bila ada idea...ad je pulak prob untuk mulakan penulisan ku ini...
hahaha...okay la guys...lewat suda....
salam....good night...and peace yo~!!! ^___^

Wednesday, 13 July 2011

GENTING HIGHLAND ~ (^_^)

Assalamualaikum readers...
setelah berkurun lamenye tak menyiggah ke sini...
akhirnya hadir la diri ini kembali...
kekekeke~
sebab ada story...bole la jejak sini...
kalau takde story...nak jejak pun tak tau nak coret apa...
nggeee ^___^

***
okay....seperti yang sedia maklum....(bg yang tgk album aku)
semalam aku pergi GENTING HIGHLAND....
wow~~ sejuk sangat <yekew?? bese jew...hehe>
disebabkan aku da lama tak jejak sana...
excited nak pergi....
bukan excited nak main...
tapi excited nak lepak sana...cause aku suka environment kat sana...
sejuk je....macam kat overseas....
wakakaka.... (^_^) <,bajet ann...>

***
setibanya aku di GENTING SKYWAY...




perjalanan ke genting....

tiba di genting....wow...fog!!!

first place visit....CHOCOLATE LAND!!!


first game aku main...SPACE SHOT....(skali men 2kali)
mmg best!!!
second game aku men PIRATE SHIP ^^
third game : ROLLER COASTER....(3x men...wee~)
pastu...rehat jap makan kat sini...
(aku mkn mihun sup,jagung n hot n roll)
then main FLYING ELEPHANT...(mcm budak2...wee~)
pastu men ni...haha...mamai aku pas main...adess =p
then santai jap...take a snap!!! (^_^)

singgah LONDON jap..perghhh...sempat plak an...
takde keje...aku bawak kete...
(kat cni je aku bole bwk tanpa lesen)
amacam???? macam kat OVERSEAS tak????
ni kat DINOSAURLAND....tp tutup pulak...
before balik..aku rembat ICE-CREAM..
(walaupun sejuk..haha)

sementara habiskan ICE-CREAM...take snap... ^^

suasana GENTING pada waktu petang... ^^

so..senarnye...banyak benda aku main...tapi memandangkan 
tak bole snap....aku khabar kan la ae kat sini...
aku men CYCLONE, FLY DRAGON....PIRATES, SPIDER MAN
and etc...macam2 nak di cite an kat sini...
tapi memandangkan aku dah merasa semua mainan
before this...so aku rasa GENTING da tak banyak mainan...
hopefully GENTING tambah kan la mainan baru ye...
(^_^)


akhir kata...salam...bubui...PEACE YAWW!!!! (^_^)v



















Wednesday, 29 June 2011

cuti!!!


Assalamualaikum readers...
arini sha terpanggil lagi untuk menulis atas ruangan yang comel ni...
di sebabkan arini cuti..and tadi kuar jenjalan ngan member...
so ada la story untuk wrote kat sini...
kekeke~
macam biasa...jenjalan pergi Alamanda untuk tengok wayang...
bajet nak tengok TRANSFORMER....
at last ticket habis....
adeyh...kecewa sungguh :'(


tapi takpe...ada masa akan dapat tengok jugak...
cuma lambat sikit je.... :)
 *** 

****
then masa sampai kat tempat beli tiket...
dah tak tau nak tengok cite apa...
at last aku pilih untuk tengok SUPER 8...
cite ni serious best...
bila korang tengok mesti korang akan asyik tertanya je 
apa yang terjadi dalam filem ni senarnye...
sangat menarik untuk di tonton la senang cite...
nak tengok TRANSFORMER tak dapat...
dapat tengok cite yang dari pengarah sama pun jadi laa...
apa pun, STEVEN SPIELBERG tak pernah mengecewakan 
penonton...cerita yang di paparkan sentiasa menarik...


di sini lah semua cerita bermula

***
so aku malas nak cite...nanti korang tak surprise...
apa kata korang tengok sendiri..
yang dah tengok..apa pulak pandangan korang tentang cite ni???
best tak??? <semua ada pendapat tersendiri>
 ***
lepas beli tiket...kitaorang menuju ke McD...
tempat bese la kan...
hari ni aku baham DOUBLE CHEESE BURGER cam bese
wakaka :D

***
lepas makan..lepak2 jap...YAMCHA...
sambil makan...borak2 cket...
huhu...tengah sedap memasing godek hp...
aku pun main ANGRY BIRD....
*syoknye*


keceriaan ku terserlah time main ANGRY BIRD...


fokus..fokus....

***

***

so ni je laa pic yang sempat aku amik...


adeyh...comotnye (*_*)

sekian dari ku...
haha...nak wrote cite len asenye kene hold dulu...
so tunggu je la ae if sha rajin update...
hehe....
bubui..salam..yeay!! (^_^)

Tuesday, 14 June 2011

saeng-il chugha hamnida~June13th~

salam readers...
rasenye quite lame da tak tulis dalam blog ni..
al-maklum la seperti sedia maklum yang aku da keje...
so, masa ku agak kekurangan sikit untuk corat coret ni...
tapi memandangkan semalam merupakan hari bahagia aku..
so aku nak cerita apa yang terjadi on my birthday...
first,aku nak mengucapkan bebanyak terima kasih yang 
wish on my birthday...ucapan sudah memadai bagi ku...
pada hari jadi aku...aku lepak seharian with my lovely sis
<3 NURSHOBIQHA <3
kiteorang lepak kat ALAMANDA
first place we went adalah GSC...

nak tgk wayang katanya...
haha...lepas beli tiket...kiteorang dapat tau yang movie
start pukul 3.15 ptg...
so,apa lagi...amik peluang untuk hang out ngan sis dulu
mula2 pergi beli headphone...
cuz aku amat merindui bunyi base2 aku...
haha..yela semenjak hanphone sony aku ilang...hmmm
"ini la buah hati aku dulu...
selalu temani aku ke mana jua
tika aku sunyi...
dia hadir menceriakan hidupku...
membuatkan aku kembali senyum dan lupa akan masalah aku..
hadirnya dirimu...sentiasa mewarnai hidupku..
tapi apa akan daya ku...
diri mu hanya dapat menemani ku untuk 2 tahun sahaja
aku akui yang aku amat merindui mu...
sehingga ke saat ini...
setiap kali ku dengar bunyi-bunyi an...
pasti aku teringat akan diri mu ketika mu menemani ku
walaupun diri mu lenyap dari pandangan ku
tetapi aku tetap akan sentiasa ingat akan diri mu
dan aku akan senang sentiasa kembalikan memori kita bersama...
selamat tinggal sayang ku SONY E W660i..."
*****
untuk pengetahuan korang ni la first hp aku beli
guna titik peluh aku sendiri..
kerana aku dah terdidik dari kecil untuk 
hidup tidak meminta2...
belajar hidup susah untuk reach glory..
cuz kalau hidup dah semula jadi senang...
korang takkan hargai apa yang korang ada kini...
****
lupa kan sejenak pasal kenangan lama...
mulakan dangan hidup baru (^_^)
hehe..
sambung cite pasal kuar tadi kan
aku pergi beli headphone sebagai ganti bunyi base
yang selalu memecah gegendang telinga aku dulu...
ni la kesayangan aku yang baru
waaaa~
bunyi dia juga tak kurang hebatnye...
seronok nye dapat kembali macam dulu...
hidup sentiasa di iringi music...
yeay!!!!!
****
lepas beli headphone...
jalan2 cari makan jap...
cuz lapo...haha...akak aku a.k.a KAKCIK
belanja aku mam McD laa
sempena b'day aku..huhu
yummy~
thanks ye kak cik...aku makan sampai nak pecah perut
kenyang sangat...huhu
***
lepas tu jalan2 lagi...
mulanya nak usha walkman jap...
pastu hold dulu la katanya...hahaha~
alih2 usha kedai handphone plak...
niat nak usha je...tak mo beli...*=_=*
alih2 terbeli la plak...
cane ni???? TOLONG!!!
haha...aku tak tau kenapa aku dah jatuh hati ngan handphone ni
okay sayang...kali ni tak mo ilang2 lagi ye (^_^)
sentiasa di sisi tau...
saya takut nak bawa awak ke mana saya pergi...
cuz saya takut tragedi berulang kembali...
hmmm~
mulakan hidup baru ae... (^_^)
*** 
lepas beli handphone...
terus ke panggung untuk tonton X-Men
cerita ni best senarnye...
tapi nak tunggu ke kemuncak...
alahai lambatnye yunk!!!
slow sangat laaa....
hmmm....tak pela...
yang pasti ending dia memang best...
korang tengok sendiri la ae...
and judge sendiri okay (^_^)
***
balik dari umah...
solat jap...tunggu beberapa minit jap...
tu diaa!!!!
NORA ELENA mai!!!
aku pun tak focus sangat time tu nak tengok nora elena
cuz sibuk menggodek kekasih baru...
wakaka~
apa2 pun...nora elena tetap mantop!!!
***
"pukul 2.30pg"
nak masuk tido...
cuz sok keje...adeyhh!!! =_=
situasi dimana aku mencari bantal yang empuk
alih2 aku terpegang something...
what!!!!
ada card laaa...
so sweet...

tadi masa kat MPH kakcik aku kata
nak beli kad ucapan cuz membe dia punya beday today...
aku pun tolong la carikan...
tak sangka kad itu di tangan aku sekarang...
gomawo unnie a.k.a chinggu~
ini la kak cik aku...
sayang kamu!!! <3
amboi buat surprise ae...
huhu...terharu aku...
da la mase men FB aku nanges cuz 
YURI give me something special..
thanks ya!!!
hmmm~
i don't know what to say..
my b'day this year really awesome
even though i don't get a present worth 
a hundred or thousand ringgit
but for me, it's enough to have a wonderful
memories on your special day...
from my friend in overseas...
thanks ya for the wish!!!
love u all!!!
ini la yang sempat aku take pic semalam...
haha...chubby girl~
birthday girl~
weeeee~

ok laa...rasenye 'till here that i can wrote
len mase kita jumpa lagi okay...
bubui...salam...yeay!!!!

Thursday, 9 June 2011

Kungfu Panda 2

salam readers....
aku rasa da lama tak corat corit dalam blog ni...
ramai yang da bermula berkata,
"sha...tak update block lagi ke???"
huhu...ada juga pembaca setia..thanks guys =)
al-maklum la...
semenjak aku kerja ni...
aku quite busy sikit...
pergi kerja pagi...balik karang da malam...
hmmm...
so ada kesempatan ni...
aku nak story sikit la kat korang pasal aktiviti aku semalam...
weee~ aku tengok KUNGFU PANDA 2 semalam


with my sister and my lovely niece...DAANIA
dia minat sangat ngan cerita KUNGFU PANDA tu...
haha...for your information...
aku tak pernah ada hati langsung nak tengok cerita ni...
tak tau la kenapa an...huhu
so bila akak aku ajak tengok semalam...
aku pun senang ati nak follow cuz dia nak belanja kan..haha
korang nak tau apa jadi lepas tu????
da laa aku lapa..so pergi makan kejap...
masuk wayang da lewat 10minit camtu...
huhu..masuk2 je cite da start...
apa lagi an...layan kan je...
baru beberapa minit aku kat dalam panggung tu...
aku da tergelak2...
haha...senang cite,cerita ni memang best giler plus lawak giler
nak2 si Jack Black yang pegang watak panda tu...hahaha~
senang cerita...
setiap scene memang best
korang akan rasa tak nak lari dari seat korang...
so, tunggu apa lagi kan???
tak reti2 nak pergi panggung beli tiket...haha~
selamat menonton okay... =)


salam...bubui...yeay!!!!