♥ (^_^) ♥ ::Selamat datang ke Blog Cik NurSha's Story:: ♥ (^_^) ♥

Saturday, 17 December 2011

"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II "

assalamualikum guys~
punya laa da lama tak menyinggah blog ni~
akhirnya ke sini juga~
mana taknya~
if nak singgah sini pun kene ada idea kreatif~
baru la boleh corat-coret kat sini~
entry kali ni sangat laa janggal untuk aku~
mana tak nye~
tak pernah join contest~
tiba2 join~ apa kes~??? O.o
hahaha....

so, for all my friends, jom join contest ni~
mana tau kot2 ada rezeki bole menang~
insyaallah...

Senyuman Mahal ^_^

ok...and my picture with SENYUMAN MAHAL~
jeng...jeng...jeng...~
hahahahaha ^_<


1) Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman anda ini adalah senyuman mahal?

Antara sebabnya nak tahu kenapa~???
Sememangnya senyuman itu lahirnya dari hati yang suci dan ikhlas ingin memberikan senyuman,
justeru itu, senyumlah....kerana senyuman itu satu sedekah....
memandangkan saya suka senyum, so, saya rasa senyuman saya mahal....
kerana setiap kali saya senyum, saya akan sedekahkan senyuman saya pada orang sekeliling saya..
kalau senyuman saya MURAH....saya tak kan senyum, cause nanti saya dah tidak ada apa2-
erti kata lain SENYUMAN MISKIN~ hahaha... :)

2) Kenapa anda berminat untuk join contest ini?

Saya berminat untuk join contest ini kerana kebetulan terlihat di Facebook Hafiz Zainal mengenai contest ini...
dan secara kebetulan juga saya memang suka senyum...so tak salah kan untuk saya join contest sebegini untuk kali pertama ini....  :)

3) Apa first impression korang terhadap orang yang pakai braces?

Orang yang pakai braces ni sangat cool~
tambah2 kalau pakai yang warna- warni...
hahaha....dulu teringin nak pakai...tapi mahal laa~
kalau pakai confirm gigi aku lawa..and bertamabh MAHAL SENYUMAN aku....hahaha....  :)

For my gorgeous friends : Eija Maknae Jr. ,  Aimi Shokeri ,  Nur Nazeera

                http://www.youtube.com/yohafiz92
                http://www.facebook.com/hafizzainalI
                http://twitter.com/hafizza1nal
                http://www.facebook.com/hafizzainal92

p/s : sehabis baik aku buat benda ni...
       at last siap jugak....hahaha :)
       SENYUM ITU SEDEKAH~ ^_^

No comments:

Post a Comment