♥ (^_^) ♥ ::Selamat datang ke Blog Cik NurSha's Story:: ♥ (^_^) ♥

Thursday, 26 May 2011

Miss KMP...

Assalamualaikum readers...
hari ni sha nak cite pasal KMP la pulak...
rase rindu plak kat sane

my lovely roommates.. =)

terasa nak kumpul balik satu class...

we're like family... =)

ingat lagi mase masuk class dulu..bley dikatakan,ni lah group sha,

jerw n rai...time dolu2
(kiterg slalu same)

but eventhough dalam class kitowg ada group...
tp group tu tak ada masalah langsung...
(it's mean x ada click)
semua saling sayang n take care each other...
susah kan nak dapat perasaan camtu untuk satu class...
tp A1T2 telah buktikan yang kiteowg FAMILY..
then, rindu ngan pokok sakura (ala2)..

time ni baru lpas men futsal n squash

and port paling best untuk tenangkan fikiran
and full of memory....
jeng..jeng..jeng....

ley wat spa urutan kaki aw kat sini..guna ikan =)

ley men kayak... =)

kat tasik paling banyak sangat memory between of me and peers..
tempat luahkan perasaan...
tempat gaduh...tempat main ngan ikan...
chantekkan tasik kiteorg... =)

kat KMP la jugak aku jumpa 3org sahabat ni...
yang sudi kongsi bilik bersama... =)
serta suka n duka...

aimi, aini n nazira..aren't we like siblings? =)

rindu gak kat blog A3,


with Ira time thooriya night.. =)

****
time bulan puasa...
kiteorg satu class bukak puasa same2... =)


rindu sangat saat2 tu...
setiap saat kat KMP..
ada je kenangan menerpa...
yang kini sukar untuk di lupakan...
tak lupa juga pada Aiman, Paan n Acap..
my first mates...
igt lagi..kenal dorang time sha tengah salin jadual class...
thanks sebab we're still friends =)
***
time raya pulak...
KMP adakan majlis Raya..
and class kiteorang menang meja terchantekk... =)

cantik kan kiteorang hias... =)

then..time kuliah banyak gak perkara lucu..
curi2 keluar pergi koop...(cuz lapa)
tido..men game..bhahaha (kantoi)

green's day =)

sebab kiteorang sepakat..
then, kiteorang ada baju tema class...
ain, me, has, n jerw.. =)
ada gelang persahabatan setiap mates,

***
teringat lagi time kem fase tiga..
MUSUH SATU!!! smua kene baring..
tak ada sorang pun yang ley bangun... =)


b4 lakukan aktiviti

ni la group aku...

and aku masih ingat lagi...
time kem la sore aku pecah cuz banyak jerit...
sampai dorang gelar aku Ramli Sarip..adess =p

***
antara tenaga pengajar yang sporting
and sekepala ngan kiteorang (lyn jew gila2 kitorang)

math lect..Pn.Hashida Hassan =)

business lect..Cikgu Zamri =)

english lect..Mrs. Salmi =)

akaun lect..Pn. Arnee =)

lect ekonomi..Cikgu Rizal =)
***
kat sana gak jumpa schoolmate lame...
syahida erni.. =)

***


***
senang cite...
setiap saat yang kiteorang lakukan ada kenangan...
walaupun kadang2 pahit untuk ditelan...
tapi kiteorang cuba untuk menaburkan gula dalam kenangan itu..
agar ia manis sentiasa...

***

akhir kata dari sha...
kat KMP kita berjumpa,
kat KMP kita tertawa,
kat KMP kita berduka,
kat KMP kita belajar,
kat KMP kita telah menjadi kawan,
kat KMP kita lepak same2,makan sama2,
and berjuang sama2 untuk berjaya,
semuanya di KMP, dan di KMP juga kita berpisah,
berpisah mata, tapi bukan berpisah hati,
sebab kita dah janji..
sekali b'kawan..selamanya kita tetap kawan,
itu janji kita... =)

-lots of loves...Cik NurSha-
salam..bubui..yeay!!!




4 comments: