♥ (^_^) ♥ ::Selamat datang ke Blog Cik NurSha's Story:: ♥ (^_^) ♥

Tuesday, 30 August 2011

Hari Raya yang tak berapa nak raya...~

Assalamualaikum....
annyeonghaseyo...NurSha imnida... ^_^
aigoo~ *________*
SELAMAT HARI RAYA guys...
RAYA???? O.o
korang rasa RAYA this year macam mana???
cuba komen sikit....~
aku tak tau la kenapa...
this year punya RAYA tersangat laa BOSAN...
BOSAN bukan sebab apa...
takde feel nak RAYA....
hmmm....before this...
kalau RAYA, family kitorang la yang paling GEMPAK...
semua kalau kuar rumah tak kata macam satu bas plak...
pastu...semua sedondon...jalan ramai2...
this year...adess...matinya aku T_T
kill me~ kill me~
hahaha ^_^
takpe2....aku tunggu semua akak and abang aku balik...
tengok la aku balas dendam nanti raya ketiga...
wakakaak :DDDD
jyeahh~!!!! mesti gempak plus happening punya *__*
haha...~
nape x upload pic post kali ni????
harap maaf,,,memandangkan mood untuk raya takde...
so, no pic are taken....~~~~
kkkkkk~~~~ XD
hmmmm.....btw, thanks guys for those who are always follow me and keep sayin'
"cik nursha story bl mau update blog"
dengan selamba je aku kata...
malas plus takde idea...
wakaka...bila ada idea...ad je pulak prob untuk mulakan penulisan ku ini...
hahaha...okay la guys...lewat suda....
salam....good night...and peace yo~!!! ^___^

No comments:

Post a Comment