♥ (^_^) ♥ ::Selamat datang ke Blog Cik NurSha's Story:: ♥ (^_^) ♥

Wednesday, 29 June 2011

cuti!!!


Assalamualaikum readers...
arini sha terpanggil lagi untuk menulis atas ruangan yang comel ni...
di sebabkan arini cuti..and tadi kuar jenjalan ngan member...
so ada la story untuk wrote kat sini...
kekeke~
macam biasa...jenjalan pergi Alamanda untuk tengok wayang...
bajet nak tengok TRANSFORMER....
at last ticket habis....
adeyh...kecewa sungguh :'(


tapi takpe...ada masa akan dapat tengok jugak...
cuma lambat sikit je.... :)
 *** 

****
then masa sampai kat tempat beli tiket...
dah tak tau nak tengok cite apa...
at last aku pilih untuk tengok SUPER 8...
cite ni serious best...
bila korang tengok mesti korang akan asyik tertanya je 
apa yang terjadi dalam filem ni senarnye...
sangat menarik untuk di tonton la senang cite...
nak tengok TRANSFORMER tak dapat...
dapat tengok cite yang dari pengarah sama pun jadi laa...
apa pun, STEVEN SPIELBERG tak pernah mengecewakan 
penonton...cerita yang di paparkan sentiasa menarik...


di sini lah semua cerita bermula

***
so aku malas nak cite...nanti korang tak surprise...
apa kata korang tengok sendiri..
yang dah tengok..apa pulak pandangan korang tentang cite ni???
best tak??? <semua ada pendapat tersendiri>
 ***
lepas beli tiket...kitaorang menuju ke McD...
tempat bese la kan...
hari ni aku baham DOUBLE CHEESE BURGER cam bese
wakaka :D

***
lepas makan..lepak2 jap...YAMCHA...
sambil makan...borak2 cket...
huhu...tengah sedap memasing godek hp...
aku pun main ANGRY BIRD....
*syoknye*


keceriaan ku terserlah time main ANGRY BIRD...


fokus..fokus....

***

***

so ni je laa pic yang sempat aku amik...


adeyh...comotnye (*_*)

sekian dari ku...
haha...nak wrote cite len asenye kene hold dulu...
so tunggu je la ae if sha rajin update...
hehe....
bubui..salam..yeay!! (^_^)

No comments:

Post a Comment